صنعت الکترونیک برق و انرژی
صنعت الکترونیک برق و انرژی و نقش آن در صنایع ایران و جهان
صنعت الکترونیک برق و انرژی در قرن بیستم ظهور کرد و امروزه یکی از بزرگترین صنایع جهانی است. جامعه معاصر از مجموعه بزرگی از دستگاههای الکترونیکی ساخته شده که در کارخانههای خودکار یا نیمهخودکار از آن استفاده میشود.
این صنعت از بخشهای مختلفی تشکیل شدهاست. نیروی محرک اصلی کل صنعت الکترونیک، بخش صنعت نیمهرسانا است، که در سال ۲۰۱۸ بیش از ۴۸۱ میلیارد دلار آمریکا فروش سالانه داشته است.
صنعت برق و انرژی شامل تولید، انتقال، توزیع و فروش نیروی برق به عموم مردم و کارخانههای صنعتی است. توزیع تجاری برق از سال ۱۸۸۲ با تولید برق برای لامپهای روشنایی آغاز شد. افزایش نگرانیهای اقتصادی و ایمنی در دهههای ۱۸۸۰ و ۱۸۹۰ میلادی منجر به قانون گذاری صنعت برق شد. انرژی ای اقتصادی، که روزگاری پدیده ای جدید، گرانقیمت و محدود به نقاط پر جمعیت شهر بود، به یک جنبه اساسی برای عملکرد عادی همه عناصر کشورهای توسعه یافته تبدیل شد.
با توجه به رشد تساعدی دانش در حوزه الکترونیک؛ برق و انرژی و همچنین رویکرد جهانی بر توسعه تولید و ارائه انرژیهای پاک و غیرفسیلی؛ شرکت دانش دیرین ایرانیان نیز با حضور در این صنعت علاوه بر آن که در حوزه اصلی صنعت مورد اشاره، فعال میباشد، در حوزه صنایع وابسته از جمله تجهیزات، ماشینآلات و قطعات مصرفی مرتبط با این صنعت نیز فعالیت گستردهای دارد.
در تداوم فعالیتهای مبتنی بر این بخش، این شرکت در صنایع وابسته با تمرکز بر ارائه خدمات و سایر فعالیتهای اقتصادی و تعاملی با شرکتهای معتبر و باسابقه، همچنین دارای دانش فنی و بهروز داخلی مانند شرکت الکترو کویر، فاران، تابلو فاز،طیف آسا و همچنین شرکتهای بینالمللی مانند زیمنس، ریتال، AEG، ABB، LS ، فیلیپس، توشیبا و پاناسونیک واقع در کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، سوئد، ژاپن و کره جنوبی در راستای تبادلات تجاری و دانش فنی در تعامل و همکاری می باشد.